Over

SONY DSC

Op deze blog vind je verslagen & foto’s terug van de concerten die het Gentse Muziekcentrum Kinky Star organiseert en organiseerde in de voorbije jaren. Het merendeel van de oudere artikels groot en klein maakte aanvankelijk onderdeel uit van ‘Gentblogt’, dé webstek voor cultuurminded Gent. Tot de jammerlijke zwanezang van deze stadsblog op 15 februari 2015.

Motivatie? De liefde voor muziek, de tegenstroom – ver weg van de platgetreden paden – in het bijzonder. Daar gebeuren de interessantste zaken. Daarnaast is de club aan de Vlasmarkt een aangename plek die ondergetekende al jaren een zeer warm hart toedraagt.

In de voorbije 20 jaar bood Kinky Star aan een eindeloze reeks artiesten en bands een podium. En de muziekliefhebber gratis toegang tot al dat fijns. Waarvoor hulde. De rol die de onvermoeibare ‘président-fondateur’ Luc Waegeman hierin speelde kan onmogelijk overschat worden. Waarvoor eveneens hulde.

Aangezien er enkel artikels gepleegd worden wanneer voldoende tijd & overschot aan goesting, is deze blog per definitie sterk onvolledig. Alle KS-concerten bijwonen & voorzien van een verslag – liefst vergezeld van een paar goeie foto’s –  zou zowat een fulltime dagtaak inhouden. Vandaar.

Deze blog op wordpress.com vervangt de voorgaande blog die tussen februari 2013 en september 2014 werd onderhouden op webs.com.

Omdat er ook muzikaal leven is buiten de veilige muren van de kleinste club van de Vlasmarkt, wordt op deze blog ook een pagina voorzien waar concerten aan bod komen die zich in andere Gentse établissementen afspeelden. Op de ONgehoord!-pagina komen de Gentse releases aan bod, al dan niet op het Kinky Star label.

Enjoy!

Wouter – Gent, februari 2017.

meeeeee

      

 

 

 

 

If you don’t like Mötörhead, you’ve lived your life incorrectly…

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s